Wint een vrijwilliger van SDOL € 10.000,- voor de clubkas?

De Stentor komt met een leuke actie!

Je kent ze vast, want elke sportvereniging heeft ze. Anonieme helden die al hun tijd geven voor de club. Voor dag en dauw. Voor jullie. Vanuit hun hart.
Die vrijwilligers verdienen een podium! Nomineer en stem vanaf 26 oktober op die onmisbare vrijwilliger van jouw vereniging. Wie weet wordt hij of zij dan verkozen tot De Stentor Clubheld en maken jullie kans op de hoofdprijs van €10.000,- voor de club!

Denk nu alvast na wie jullie vanaf 26 oktober gaan nomineren. Stemmen kan via Deze website.

Denk nu alvast na wie jullie vanaf 26 oktober gaan nomineren. Stemmen kan