Handbal B2 tegen Heino B1

Zaterdagmiddag voor het grote Sinterklaasfeest van de B2 nog even de wedstrijd tegen de B1 van Heino. Afgelopen weken was er tussen de dames onderling al veel gezegd over de wedstrijd. Een echte derby die van beide kanten niet verloren kon worden (aangezien je anders maandag even een vrije dag moest nemen op school). Lees hier het verslag.

Het begin van de wedstrijd liep gelijk op maar al snel nam Heino een 2-4 voorsprong. De meiden van SDOL schakelden snel een tandje bij en de ruststand was 7-4. In de tweede helft kwam roetveeg piet Sanne ons versterken en konden we voor het eerst in deze wedstrijd op volle sterkte spelen.

Dankzij de goede scheidsrechter die veel loopvoeten affloot en onze goede verdediging konden we maximaal profiteren van de doelpunten die we maakten en aan het begin van de tweede helft uitlopen naar een grotere voorsprong. Maar de spanning van wie nu mee moest in de zak naar Spanje en wie een cadeautje zou krijgen zorgde ervoor dat het spel een stuk minder werd. Tegen het eind van de wedstrijd nadat Jodie even verkondigd had dat ze toch wel echt heel erg leuk is (en veel cadeautjes wil) Begon het spel beter te lopen en liepen we uit naar een 15-7 overwinning. Aankomend weekend spelen op zondagochtend thuis de wedstrijd tegen Wijhe B2 om 11.30 kom allemaal kijken in deze topper tussen de nummers 2 en 4.