Beachhandbal komt er weer aan


Het weer wordt zo langzamerhand wat mooier en dat betekent: tijd voor beachhandbal! De commissie is al druk bezig met de voorbereidingen en biedt een speciale cursus aan voor beachhandbal scheidsrechters. Lees snel verder en geef je op!

Dit jaar zijn er 11 vereningen en maar liefst 53 teams (!) die meedoen met de beachhandbal, super leuk! De wedstrijden worden gespeeld op ons mooie beachveld in Luttenberg, maar ook in Broekland en Nieuw-Heeten die een speciaal veld hebben aangelegd. 

Doordat de beachcompetitie steeds populairder wordt (logisch!) en er dus steeds meer teams meedoen, moeten er ook meer scheidsrechers bijkomen en voor iedereen is het belangrijk om de 'beach-regels' goed te kennen. Die zijn namelijk wel een stukje anders dan wat wij gewend zijn in de zaal en op het veld. 

Daarom heeft de 'beachcommissie' een scheidsrechterscursus georganiseerd in Nieuw-Heeten
Op vrijdag 7 april van 18.30 tot 20.00 wordt deze cursus gegeven. Daarna is er van 20.00 tot 21.00 nog een super leuke demo-wedstrijd! 

Namens de beachcommissie wordt aan de A en B jeugd gevraagd om zich op te geven voor deze cursus.
Ook voor de leidsters, en trainers is deze cursus. Daarnaast mag iedereen (dus ook C, D, E, F) ook gewoon op deze avond komen om de spelregels nog eens door te nemen.

 Als je een certificaat en t- shirt wilt ontvangen dan zijn de kosten voor jezelf € 5,-  (de beachcommissie betaalt ook € 5,-)

Vriendelijk verzoek van de beachcommissie om jezelf en de leden die deze cursus willen aan te melden voor 23 maart bij Antonet Otten: antonetotten@kpnmail.nl