D en E jeugd SDOL bij CHS handbalweek!

Tussen kerst en oud en nieuw is, zoals elk jaar, door de Carmel Handbalschool Raalte de Handbalweek georganiseerd. De D en E jeugd van SDOL was uitgenodigd om bij de wedstrijd Nederland onder de 18 tegen Tsukuba Tokyo met Tokyo op te lopen. Hier zeggen we natuurlijk geen nee tegen!

Zaterdag was het dan eindelijk zover! Met toch wel wat kriebels in de buik bij een aantal dames gingen we met 19 meiden richting Tijenraan. Voordat we met de dames van Tokyo mochten oplopen, moesten we eerst even kijken wie het langst waren. De dames van Tokyo zijn namelijk niet zo groot en sommige meiden van SDOL steken letterlijk met kop en schouders boven de dames van Tokyo uit. Dat was goed geregeld en eindelijk was het dan zover.

De dames van Nederland en Tokyo werden voorgesteld en de twee volksliederen werden gespeeld. Een aantal meiden durfden zelfs voorzichtig met de dames van Nederland mee te zingen!

Toen hebben we een hele mooie en vooral ook spannende wedstrijd gezien. Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd en de stand zat dan ook steeds heel dicht bij elkaar.

Net als bij ons werden de dames de hele tijd begeleid vanaf de bank. Niet alleen door de coaches, maar ook door alle speelsters die op de bank zaten. Wat een lawaai kunnen die speelsters uit Tokyo maken zeg... Samen juichen en samen balen...

Vooral op het eind was het heel spannend. Pas op het laatste moment kwam Nederland voor en uiteindelijk werd het 25-24 voor Nederland.

En toen begon het leukste moment van de avond! Beide teams namen alle tijd om met ons op de foto te gaan!

CHS Raalte bedankt! De meiden hebben genoten!

Groetjes de D en E jeugd van SDOL

Foto's: