Laatste wedstrijd C1

Man, man, man...wát een laatste wedstrijd hebben de meiden van C1 gespeeld! Het was tè spannend! Lees snel verder.

Het ging om de wedstrijd LHC Lemelerveld versus SDOL C1, waarbij bij winst Lemelerveld kampioen zou zijn. 2 Bos tulpen en 2 zak paaseitjes gingen mee in de tas om de kampioenen mee te feliciteren. Echter...bij winst aan onze kant, zou de buit voor onszelf zijn! Er was dus genoeg om voor te strijden.

Gelijk het 1e doelpunt kregen we om de oren...hmmm

Maar ver uitlopen deden de Lemelervelders niet. We bleven knokken en bleven dicht in de buurt van hun aantal gescoorde doelpunten. In de rust stonden we met 9-8 gewoon een punt voor! Het was aan onze kant wel behoorlijk wat pech met blessure-leed: vét balen, maar...focus houden...

In de 2e helft ging het scoren moeizaam,  maar we waren sterk...we hebben de koploper gewoon verslaan met 17-13!!!!!

Pfff, wat was het spannend en wat zijn we trots op deze prestatie van de meiden van C1!!!!