SDOL Recreanten kampioen!!!

Woensdagavond was het zover! Na een super seizoen konden de dames van SDOL recreanten het kampioenschap binnen halen! En dat met nog 3 wedstrijden te gaan in de competitie. Spannend!

De dames van de recreanten komen in 2 pools uit. Voor elke wedstrijd wordt gekeken wie er kan spelen en zo wordt er elke keer een mooi team samengesteld. In de competitie van recreanten 2 kon na een mooi seizoen woensdagavond het kampioenschap binnen gehaald worden.

De reis ging naar Dronten, want Swift was de tegenstander van deze avond. Zelfs enkele supporters wisten de weg te vinden! Top!

Na 50 minuten handballen was het duidelijk. Het kampioenschap is een feit en dat moest natuurlijk gevierd worden. Bloemen van de dames van Swift en zelfs een fles champagne van de scheidsrechter! Het feestje kon beginnen.

Nu nog even het seizoen netjes uit handballen en dan wordt na de laatste thuiswedstrijd van recreanten 1 het feestje in eigen huis gevierd!!!

Kampioenen, kampioenen, olé, olé, olé...