Recreanten vieren kampioenschap!!!

Zoals jullie al hebben kunnen lezen zijn de handbal recreanten dit seizoen kampioen geworden! Het seizoen is inmiddels afgelopen. Hierbij wat feitjes en een kort verslag van het kampioensfeest.

Recreanten 1 en 2
Dit seizoen kenden we 2 recreantenteams. Door veel blessures en zwangerschappen moest een groep meiden voor beide teams uitkomen. Voor elke wedstrijd werd een mooi team samengesteld en gingen we fanatiek aan de bak! Met enige regelmaat moesten sommige meiden zelfs 2 keer in 1 week spelen. Maar geen probleem voor deze dames, samen staan we sterk!

De cijfers
Dit seizoen speelden de recranten samen 34 wedstrijden. Er werden er 25 gewonnen, 2 gelijk gespeeld en 7 verloren. We hebben dus 52 punten binnen gehaald! We hebben samen 511 doelpunten gemaakt en er 367 tegen gekregen. Dus een geweldig doelsaldo van + 144 doelpunten!
Als recreanten 2 team werden we zelfs onverslagen kampioen!

Kampioensfeest
Deze prachtige resultaten moesten natuurlijk gevierd worden! Afgelopen woensdag na de laatste thuiswedstrijd was het zover.
De champagne werd geknald, er werd uitgebreid geproost en de feestpatat smaakte heerlijk! Jos had de eer om namens het bestuur ons te feliciteren, waarvoor ontzettend bedankt!!!

We gaan het seizoen nog afsluiten met een gezellig teamuitje en dan vakantie!

We wensen alle geblesseerden een voorspoedig herstel, alle zwangeren een goede bevalling en alle supporters een heerlijke vakantie.
We hopen jullie allemaal volgend seizoen terug te zien!

Groetjes de SDOL Recreanten