Welke coach haalt eruit wat erin zit bij onze dames?

Na 4 mooie jaren zullen we na dit seizoen afscheid nemen van onze huidige trainer-coach Anja Lubbers. Ze heeft van een groep talentvolle jonge speelsters een hecht team gesmeed, dat met aantrekkelijk spel goed meedraait in de 1e klasse Oost en graag een volgende stap wil maken.
Wie kan ons team verder laten groeien en de speelsters uitdagen om het onderste uit de kan te halen?

Je komt terecht bij een bloeiende vereniging, met een ervaren kader en voldoende aanwas vanuit de jeugd. Je kunt onze meiden inspireren, motiveren, en laten presteren, vanuit een moderne handbalvisie. Dat doe je door ze twee maal per week te trainen en uiteraard ook door bij wedstrijden en andere activiteiten als coach van het team te fungeren. Je beschikt (of gaat binnenkort beschikken) over een HT2 diploma. Ervaring als seniorentrainer is een pre, maar niet per se vereist.

Word je enthousiast? Stuur een mailtje naar handbal-tc@svsdol.nl of bel met Elly Rosenkamp (06-51166772), lid van de technische commissie handbal bij sv SDOL. Wil je eerst wat meer informatie? Kijk op http://www.svsdol.nl.