Helma Meijerman aan het roer bij SDOL

Vanaf komend seizoen is Helma Meijerman trainer-coach van de handbalselectie.

Helma is een bekende trainer in de handbalwereld. Ze heeft al diverse teams uit de regio onder haar hoede gehad. Op dit moment is ze actief bij eerstedivisionist Voorwaarts in Twello.

Helma haalt haar motivatie uit het verbeteren van teams, waarbij het huidige niveau minder een rol speelt.

Ze kan bij SDOL met een jong, talentvol team aan de slag. Voorzitter Peter Bons: "We zijn heel blij met de komst van Helma, we hopen dat zij met haar grote handbalkennis en dito coach-ervaring onze speelsters door kan laten groeien.

De nieuwe coach denkt dat ze goed bij SDOL als vereniging past: "Een gezellige club met een nuchtere Sallandse sfeer, waarbij plezier voorop staat, want dat is de basis voor goed spel".

We wensen Helma veel succes!

Helma Meijerman