Trainingscursus

We hebben nu een unieke kans voor iedereen die enthousiast is en graag meer wil leren over de handbalsport! In september hebben we in samenwerking met het NHV(Nederlandse Handbal Verbond) en sportvereniging Broekland een trainingscursus opgezet welke ondermeer plaats gaat vinden in Luttenberg! Aanmelden voor 11 juli!

Beste handbalenthousiastelingen!

Als vereniging willen we graag blijven ontwikkelen, dat is belangrijk want we willen zo goed mogelijk voorbereid zijn op de toekomst.

We hebben nu een unieke kans voor iedereen die enthousiast is en graag meer wil leren over de handbalsport! In september hebben we in samenwerking met het NHV(Nederlandse Handbal Verbond) en sportvereniging Broekland een trainingscursus opgezet welke ondermeer plaats gaat vinden in Luttenberg! Het is super belangrijk voor onze vereniging dat we meer trainers en coaches laten in- en doorstromen de komende jaren!

De cursus wordt uiteraard aangeboden door de vereniging en je zult ook vanuit de vereniging zoveel mogelijk praktijkbegeleiding krijgen, bijgaand het overzicht met de cursusplanning. Niet alle modules zijn verplicht maar later inhalen betekent wel dat je dit vermoedelijk niet in Luttenberg kan bewerkstelligen maar bij een andere vereniging. Definitieve dagen en tijden zullen nader vast worden gesteld.

Kortom, pak je kans en meld je aan voor 11 juli aanstaande via handbal-commissie@svsdol.nl! Mocht je meer vragen hebben dan kun je je wenden tot Elly Rosenkamp, die kan je alles vertellen over de ins-en outs van de cursus.

Met vriendelijke groeten,
Handbal- en technische commissie SDOL