Einde handbalseizoen & kleding inleveren


De zomer komt in zicht! Ondertussen zijn de meeste meiden alweer een tijdje aan het trainen, fijn dat dit weer loopt! Het handbalseizoen 2019-2020 wordt op 18 juni afgesloten (met uitzondering van de selectie). Dit betekent dat er tot die tijd nog getraind kan worden. 

De aanvang van het nieuwe seizoen is 17 augustus (met uitzondering van de selectie), dit starten we tegelijk met de start van de basisschool. Mochten er wijzigingen in het beleid rondom Corona komen, dan kan dit worden gewijzigd. 

Bericht namens de kledingcommissie

Ook na afloop van dit voetbal- en handbalseizoen moeten de tassen met kleding en de materialen weer ingeleverd worden in de sporthal. Dit geldt voor alle kleding; alle tenues, de spelerstassen/trainingspakken, maar ookalle coach- en train(st)ersjassen. Om de nodige maatregelen te nemen ter voorkoming van drukte, zijn er dit jaar 2 avonden voor de handbal georganiseerd. 

  • 16 juni – 19.00 tot 19.30 uur: Dames 1, Dames 2 en A1. Inleveren van de teamtassen, materialen en kleding/tassen/trainingspakken van de speelsters. 
  • 23 juni – 19.00 tot 20.00 uur: Alle jeugdteams (m.u.v. A1). Inleveren van de teamtassen, materialen en kleding/tassen/trainingspakken van de speelster 

Belangrijke informatie: 

  • Alle leid(st)ers, train(st)ers leveren dit jaar weer hun coach- of trainersjas in, gewassen. 
  • Als je volgende jaar nog leid(st)er/train(st)er/vrijwilliger bent hoeft de polo niet ingeleverd te worden 
  • Zorg dat de tas compleet is! Overleg dus van tevoren met andere leid(st)ers om de tas compleet te maken 
  • Missende en verwijtbaar kapotte kleding moet afgerekend worden. Dit jaar geen contant geld; jullie kunnen via tikkie of overboeking betalen 
  • Zorg ook dat de tas van binnen schoon en opgeruimd is 
  • De bidons ook leeg en schoon inleveren. 

Bij droog weer gebruiken we de tafels buiten om de kleding in te nemen. Wanneer dit niet kan, maken we gebruik van de kantine. De ingang is via de gewone ingang; de uitgang via de zijdeur. Allen graag zelf letten op de benodigde afstand van anderhalve meter en wanneer je gezondheidsklachten hebt zorg dan dat iemand anders de tas inlevert!