Handbal kennisdagen

Als vereniging willen we graag blijven ontwikkelen, dat is belangrijk want we willen zo goed mogelijk voorbereid zijn op de toekomst.

We hebben nu een unieke kans voor iedereen die enthousiast is en graag meer wil leren over de handbalsport! Samen met onze hoofdtrainer Helma Meijerman gaan we zaterdag 19 september en zaterdag 26 september aan de slag en bieden we kennissessies aan voor handbalcoaching en training! Een unieke kans om je kennis verder te verdiepen of je net begint als trainer en/of coach of wanneer  je jarenlange ervaring hebt! We stellen de ontwikkeling van de speler(s) centraal, invloed van trainer/coach en zullen ook een demo plannen zodat we op een laagdrempelige manier kunnen leren.

Het is super belangrijk voor onze vereniging dat we meer trainers en coaches laten in- en doorstromen de komende jaren! Mochten er specifieke onderwerpen spelen en leven waarover jullie meer willen weten laat weten!  Dan kunnen we het inpassen of er  later op terugkomen.

De cursus wordt uiteraard aangeboden door de vereniging en is voor alle (toekomstige) trainers en/of coaches.

Data en tijden:

Zaterdag 19 september van 15:00-17:00

Zaterdag 26 september 10:00 – 12:00

We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet via handbal-commissie@svsdol.nl  voor 15 augustus as!