Vacatures Trainer en Coach

Beste handballiefhebbers!

De kaderindeling is bekend en de teamindeling staat al een tijdje online, we hebben weer een mooie line-up met enthousiaste trainers, coaches en hulp/trainers en assistenten welke soms nog niet vermeld staan maar nog wachten op de planning van school, werk, stages etc.

We hebben grotendeels zaken ingevuld maar we hebben nog een klein aantal vacatures die we graag opgevuld zien!

Naar de volgende vrijwilligers zijn we nog op zoek naar:

• Trainer voor de C-jeugd, betreft 1 uur in de week, het andere uur is al ingevuld.
  • Coach voor de B-jeugd, het aanbod wat we daarbij kunnen doen is dat je in goed contact staat met Helma Meijerman onze coach van de selectie, zij traint de B-jeugd en kan je voorzien van tips en bij een beperkt aantal wedstrijden kan ze je ook helpen als trainer/coach, mooie kans!
  • Keepertrainer voor de jeugd E en D!
  • Er staat al een vacature uit voor dames-2 trainer maar nogmaals onder aandacht

Kortom mocht je tijd en ruimte hebben en het leuk vinden om 1 van bovenstaande vacatures op te pakken meld je dan bij een van de contactpersonen binnen de handbal of via handbal-commissie@svsdol.nl!  Ben je minder ervaren? Aarzel niet, geen probleem, we hebben kennissessies in september om je te helpen en een kickoff met de handbalcommissie om je met alle vraagstukken te helpen waar nodig!

Goede vakantie gewenst namens de handbalcommissie SDOL