Herman Holtmaat 50 jaar scheidsrechter

Vanavond hebben we Herman Holtmaat gehuldigd omdat hij al ruim 50 jaar handbalscheidsrechter is. Feitelijk is hij al 52 jaar scheidsrechter, maar vanwege de Corona konden we hem vandaag in het bijzijn van zijn vrouw Antje &  het publiek huldigen.

Als club zijn we blij dat we altijd op hem kunnen bouwen. Zo fluit hij ook namens SDOL bij andere verenigingen en is hij ook bij de voetbal actief als scheidsrechter.

In zijn tijd als scheidsrechter heeft hij vele veranderingen meegemaakt. Van veldhandbal naar het handbal in de zaal. En ook de rol van de scheidsrechter is in deze tijd natuurlijk heel anders.

We hopen dat we nog vele jaren van zijn wedstrijdleiding te mogen genieten. En wat ons betreft is hij ook een voorbeeld voor nieuw scheidsrechterstalent.

Herman, namens het bestuur en de handbalcommissie nogmaals hartelijk bedankt!