De C-meiden hebben het geweldig gehad in België!


En dan zit het er al weer op... Op goede vrijdag gingen we met z’n allen in de bus richting België. Nog ff de stoere shirts van onze sponsors geshowt, box in de bus op standje 10 en daar gingen we!

Na heel wat uurtjes toeren met de bus kwamen we aan in ons geweldige hotel.. nou ja, iets minder luxe dan gedacht maar de veldbedjes waren prima! Jodie en Cindy mochten lekker op de bank slapen en Eline op een veldbedje ernaast!

Toen snel richting de eetzaal, stoofvlees en schnitzel (oh nee.. toch vis, haha). Was allemaal goed te doen, zeker het toetje. Ff naar buiten waar we al snel nieuwe vrienden hadden. Toen snel omkleden en de wimperkrullers uit de tas. Voordat we naar het welkomsfeest zouden gaan kwamen de bingoballen uit de tas.. YES bingooo. De spanning werd opgevoerd door quizmaster Cindy en we hadden prachtige prijzen (bedankt ouders). Het feest ‘s avonds was beetje saai totdat Jodie ineens een echte dancingqueen bleek te zijn, we zijn nog steeds aan het oefenen.

Op zaterdag vroeg ontbijt en de bus in naar de sporthal. Er moest natuurlijk ook nog gehandbald worden! Nou ja.. we kregen handbal-les, pittige potjes met de nodige gele kaarten, tijdstraffen en zelfs een keer rood. We hebben gevochten als echte Luttenbergers en ook nog wat punten gepakt.
Zaterdagavond nog ff een klein potje bingo! Toen afscheid genomen van Eline… helaas, Aksie kan niet zonder Eline #Paasvuur! Make-up op, grote ruilactie met onze kleding en hup snel naar hét grote feest! Dat was gezellugghh!!!

Zondag mochten we opnieuw aan de bak! Eerst ff chillen in de zon, jaja het leek wel of we in Spanje waren. Helaas geen finaleplaatsen voor ons, maar wel trots op onze mega gezelligheid #wijzijnSDOL!

Het was een super gaaf weekend, heeeel veel gelachen, leuke (en lelijke) jongens, Duitse, Belgische en Nederlandse tegenstanders, we gaan volgend jaar zeker weer!!

Natuurlijk bedanken we ook nog ff alle sponsoren die onze reis mogelijk hebben gemaakt!
Eline, Jodie en Cindy jullie zijn toppers, gaan jullie volgend jaar weer mee???

De C meiden