SV SDOL A2

Spelers:

Achterste rij:Gernita Bons (leidster), Moniek Kogelman,Angela Oortwijn, Eline Pelgrim,Meike Dijkman,en Jos Holtmaat (trainer)

Voorste rij: Nicole Bons, Pien Alferink,Jill Verschoor en Lincy Oortwijn.

Niet op de foto: Cindy Alferink en Amy Kogelman

Kledingsponsor:

U kunt dit team sponsoren!

SDOL A2 tegen Kwiek.

Afgelopen zaterdag 23 februari nam A2 het op tegen Kwiek. Altijd mooie derby's als SDOL tegen Kwiek moet. Beiden zeer gemotiveerd om te winnen.
Het leverde een spannende wedstrijd op maar uiteindelijk trok SDOL aan het langste eind en wist de punten in Luttenberg te houden. De einduitslag was 16-15 in het voordeel van SDOL.
Klik hier voor de link voor de foto's van de wedstrijd tegen Kwiek op 23 febr.

Fotolink A2 tegen Zwolle op 5 januari 2013.

Wedstrijd verslag SDOL A2 tegen Holten A1, geschreven door Lincy en Moniek

De speelsters van SDOL A2 waren klaar voor de wedstrijd tegen Holten A1, maar eerst moesten er nog wat speelsters gevraagd worden uit B1 en B2. Gelukkig wilden Liset, Amy, Anne, Lichel en Eline mee spelen. De verwachtingen waren dat het een spannende wedstrijd zou gaan worden, in het begin liep het gelijk op. Langzamerhand nam SDOL A2 de leiding en liep op een voorsprong uit. Er werd goed gespeeld en er kwamen mooie aanvallen tevoorschijn. SDOL A2 heeft gewonnen met 17-11 van Holten A1. Hiermee hebben ze hun 2e wedstrijd van het seizoen ook gewonnen en kunnen ze genieten van een weekend rust om zondag 28 oktober weer een wedstrijd te spelen uit bij HHZD A1.

Klik hier voor de foto's van de wedstrijd tegen Holten A1 op 13 oktober.