Wedstrijdverslagen


De nieuwe website heeft per team een eigen gedeelte. Hier staan de fotolinken van de foto's die gemaakt zijn. Nu zouden wij het leuk vinden als de leden of de leiders hier ook wedstrijd verslagen voor zouden aanleveren.

De nieuwe website heeft per team een eigen gedeelte. Hier staan de fotolinken van de foto's die gemaakt zijn.

Nu zouden wij het leuk vinden als de leden of de leiders hier ook wedstrijdverslagen voor zouden aanleveren. Zijn er mensen geblesseerd die aan de kant kijken, neem pen en papier bij de hand en schrijf een verslag. Of misschien zijn er mensen in een team die dit leuk vinden en deze taak op zich willen nemen.

Je kan ze sturen naar de redactie van de handbal of voetbal. Zij zullen dan zorgen dat het bij het juiste team geplaatst word. Op deze manier wordt het lezen op deze website een stuk leuker en actueler. Er zijn inmiddels al een aantal teams die een wedstrijdverslag hebben ingeleverd. A1 van de voetbal is zo aktief om elke week een verslag aan te leveren. Erg leuk om te lezen. Neem eens een kijkje op de diverse pagina's en laten we er met elkaar een mooie site van maken, zonder jullie inzet kunnen wij ook niets....