Sinterklaasochtend bij SDOL

Vanmorgen was de kantine gereserveerd voor sinterklaas en zijn pieten en de jongste jeugd van SDOL.

Om 10 uur verzamelden de uitgenodigde leden zich bij de kantine. Na een aantal liedjes gezongen te hebben kwam Sinterklaas met zijn pieten binnen. Het was gelijk feest.

Na enkele liedjes verlieten de jongens van de voetbal de kantine om boven in de sporthal een pietenspel te doen. Sinterklaas ging intussen in gesprek met de dametjes van de handbal en de volleybal.

Na een uurtje kwamen de jongens terug en mochten de meiden aan de slag met de spellen. Al met al ging de tijd heel vlug en was de gezellige ochtend snel voorbij. Sinterklaas en SDOL bedankt voor jullie bijdrage aan deze leuke ochtend.

Ook mochten de kinderen vrijdagavond hun schoentje zetten. Supportersvereniging bedankt voor het organiseren.

Hieronder de fotolinken:

foto's van de binnenkomst en de volleybalgroep.

foto's van de handbalsters

foto's van de 5 en 6 jarigen

foto's van de 4x4, en F-temas en de afsluiting.