Crossloop levert SDOL 155 euro op!

Leden van SDOL, bedankt voor jullie deelname aan de crossloop afgelopen 16 december. Op de 1 en 2 km waren jullie zowel met de meisjes als jongens goed vertegenwoordigt. Op de 5 km hebben we met name uit enkele jeugdvoetbalteams veel deelname gezien. Uiteraard is het dan de kunst om als leiders je teamleden voor te blijven, en dat is op 1 na ook gelukt. (Sneller dan Jur Heuven is bijna onmogelijk!!). Jullie deelname heeft € 155 aan sponsorgeld opgeleverd, wat Egbert Tingen (COOP) aan SDOL overmaakt. Gefeliciteerd!!
Zie de site www.sallandscrosscircuit.nl voor de uitslagen en bij de uitslagen vind je ook telkens een prachtige finishfoto van je zelf.
Tot volgend jaar op zondag 22 december. Namens crossloop organisatie Sportclub Luttenberg