Huldigingen tijdens Nieuwjaarsreceptie.

Zondagmiddag 6 januari stond in het teken van de nieuwjaarsreceptie.

De voorziitter Peter Bons opende deze middag nadat de binnengekomen belangstellenden het bestuur de hand hadden geschud. Peter keek in het kort even terug op het afgelopen jaar. Een over het algemeen genomen mooi en goed jaar voor SDOL.

Na deze woorden was er even tijd voor een drankje en hierna werd de middag voortgezet met de huldigingen.

Zo is Meike Dijkman benoemd tot beloftevolle speelster van SDOL.

Meike speelt in het A2 team maar mag officieel nog bij de B junioren meespelen. In goed overleg is ze bij de A2 ingedeeld. En ze speelt nu zelfs al regelmatig met A1 mee. Aanvallend is ze sterk en verdedigend wordt ze nog steeds beter. Kortom een belofte voor de toekomst!

Daarna werd de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Een sportman die al jaren lid is van SDOL, zelfs in het eerste heeft gespeeld. Nu nog steeds een balletje trapt. Bij veel aktiviteiten helpt. Regelmatig bij het onderhoud betrokken is, kortom een man waar SDOL op kan bouwen. Deze eer werd toebedeeld aan Herman Meijerink.

De huldiging werd vervolgd met de sportman/vrouw van het jaar. Dit jaar werd het een sportman. Die mooi voetbal laat zien. Niet zelfzuchtig is, een jaar is weggeweest. Maar we zijn blij dat hij weer terug is. Kortom Ludo Zwakenberg mocht naar voren komen.

Daarna was de voorzitter nog niet klaar. Hij ging verder met de omschrijving van een persoon die veel op het voetbalveld te zien is. Hij is leider, hij is een speler en iemand die zich overal voor inzet. Kortom Hennie Alferink werd naar voren geroepen. En Hennie kreeg trots en eervol de titel lid van verdienste.

Daarna werd de sportploeg nog gehuldigd. Ze kwamen uit Arnhem, omdat ze net een wedstrijd hadden gehandbald en hadden weer gewonnen. Vorig jaar een klasse gepromoveerd en nu zo goed meedraaien. Het handbal team A1 werd benoemd als sportploeg van het jaar!

Daarna rondde de voorzitter zijn toespraak af en kon iedereen nog even gezellig vertoeven in de kantine. Alle gehuldigden van harte proficiat!