Vacatures binnen SV SDOL

Er zijn regelmatig vacatures binnen SDOL beschikbaar. Vanaf heden zullen deze op de site verschijnen. De vacature zullen dan tijdelijk als nieuwsbericht te vinden zijn, maar zijn ook terug te vinden via 'sportvereniging' en dan 'vacatures'. Voor vragen of reacties kun je contact opnemen met info@svsdol.nl.

Hier onder de eerste vacatures:

Hoofdbestuur:

Penningmeester:

• Bijhouden financiële administratie via Sportlink
  • Het innen van de contributie via Sportlink
  • Opstellen jaarverslag en begroting
  • Bijhouden contracten van leiders en trainers
  • Enige affiniteit met financiën en boekhouding is wel een pre

Jeugdbestuur:

Wedstrijdsecretaris:

• Verstrekken van informatie van de KNVB over wedstrijden jeugd aan de leiders
  • Verplaatsen van wedstrijden van de jeugdteams
  • Het regelen van oefenwedstrijden voor de jeugdteams
  • Handig zijn met de computer en mail
  • Bezoeken van vergaderingen samen of om toerbeurt met lid technisch secretariaat

Lid Technisch secretariaat:

• De teams en leiders bijhouden via Sportlink
  • Assisteren wedstrijdsecretaris
  • Bezoeken van vergaderingen samen of om toerbeurt met wedstrijdsecretaris

Algemeen:

• Voor de zaterdagochtend zoeken wij mensen die willen helpen met de activiteiten tijdens de wedstrijden van de jeugdteams. Taken zijn o.a. ontvangen bezoekende teams, koffie aanbieden aan de leiders van deze teams, aanwijzen kleedkamers en controleren of deze schoon achtergelaten worden.
    Wij denken aan vaders, moeders, opa`s, oma`s enz. Of eigenlijk iedereen die het leuk vind om dit te doen. Als de groep groot genoeg is, dan hoef je niet elke zaterdag aanwezig te zijn.