Winnende nummers bazaar 2013

Afgelopen zaterdagavond was wederom de Bazaar van SDOL in de Kantine van Sporthal de Achterberg.

Bazaar 2012-2013

Helaas dit jaar niet met een bomvolle kantine maar zeker weer een gezellige en geslaagde avond.

Spreekstalmeester Niek, ofwel Toekie, wist gezamenlijk met zijn side-kick Roy van Podthoff het aanwezige publiek te overtuigen om loten te kopen voor de prachtige prijzen die er te winnen vielen. In 12 rondes wisten ze alle prijzen weer van de Hand te doen.

De eerste prijs een heuse tracktor werd gewonnen door Peter van de Asse, zijn avond kon direct al niet meer stuk. Peter zette de trend welke velen wisten te volgen, zo gingen er velen trots naar huis met hun gewonnen prijs. Zo ging Jan Gerner naar huis met een heuse Beauty Set van Mooi bij Karin.

Hoogte punten van de prijzen was natuurlijk weer een Shirt van een Eredivisieclub, dit maal van Heracles Almelo.

Klokslag half elf werd de trekking verricht van de grote loterij. Onder bezielende leiding van Jos, wist Eric de nummertjes 1 voor 1 naar boven te toveren. Bijna alle loten waren verkocht, dus er werd een snelle check uitgevoerd om te bezien of de getrokken winnende loten ook direct verkocht waren. Ilona Simons wist de spaarpot van Demy gelijk een boost te geven door het winnen van 50 euro. Martijn Spoolder had een lot gekocht uit zijn eigen boekje in dit leverde hem de eerste prijs op.

Rond 10 uur begonnen de eerste sneeuwvlokken te vallen, voor Johnny Vrielink dan ook de reden om een biertje bestellen, zijn angst voor de tegenstander van morgen was ineens verdwenen, want hij ging er nu vanuit dat de wedstrijd van morgen niet zou worden gespeeld.

Er werd inmiddels door Voorzitter Peter Bons en Jan Gerner rondgegaan met het Vakjesbord. Met zijn Rotterdamse accent wist hij in een mum van tijd dit gehele bord leeg te verkopen. Thomas Kortstee had zijn kansen gespreid en had dan ook ingezet op meerdere vakjes. Hij wist er van door te gaan met een Tafel Grill. Jos Hoornberg (of horenberg) kon de vorst te lijf gaan met een elektrische deken, hij won de eerste prijs.

Allen bedankt voor het kopen van de loten en tot volgend jaar.

Prijs winnaars Bazaar 2012-2013

4e prijs

Tondeuse

A. Blum