Joop Munsterman te gast bij SV SDOL

Voorzitter FC Twente, Maikel Kieftenbeld en Eddy van der Ley aanwezig op jaarlijkse sponsoravond.

Donderdag 25 april organiseert de sponsorcommissie van SDOL de jaarlijkse sponsoravond. Dit wort gedaan in samenwerking met Stichting Sportbelangen Luttenberg (SSL) .

Sportcafé
Voor de gelegenheid zal de kantine van de sporthal omgetoverd worden tot een heus sportcafé. Journalist Eddy van der Ley (onder andere Algemeen Dagblad) zal Maikel Kieftenbeld (speler FC Groningen) en Joop Munsterman (voorzitter FC Twente) ondervragen over de laatste bedrijfskundige en sportieve ontwikkelingen in de voetbalwereld.
De sponsorcommissie spreekt over "een avond waarbij verbaal entertainment en scherpe discussies gegarandeerd worden”.

Toegang SDOL leden
Normaal gesproken is de sponsoravond een besloten gelegenheid, maar voor deze bijzondere avond zal er een beperkt aantal kaarten worden verkochten aan "gewone" SDOL leden. Details over de verkoop van de kaarten zal binnenkort via deze website bekend worden gemaakt.

Foto: Joop Munsterman