Uitnodiging SDOL-leden op sponsoravond.

Kaartverkoop voor de sponsoravond met Joop Munsterman, Maikel Kieftenbeld en Eddy van der Ley.

Beste SDOL-leden,

Zoals jullie eerder op de site van SDOL hebben kunnen lezen staat op donderdag 25 april a.s. de jaarlijkse sponsoravond op het programma.

Onder leiding van AD journalist Eddy van der Ley worden met Maikel Kieftenbeld (speler FC Groningen) en Joop Munsterman (voorzitter FC Twente) de laatste bedrijfskundige en sportieve ontwikkelingen in de voetbalwereld besproken.

Het wordt een avond waarbij verbaal entertainment en scherpe discussies gegarandeerd worden!

De jaarlijkse sponsoravond is normaal alleen voor sponsoren. Echter dit jaar wordt voor deze speciale sponsoravond een uitzondering gemaakt en kunnen SDOL-leden deze avond ook deels bijwonen.

Er worden in eerste instantie 75 kaarten verkocht aan alleen SDOL-leden. De kaarten kosten € 10,- per stuk en er kunnen max. 2 kaarten per SDOL-lid gekocht worden. Minimale leeftijd voor deze avond is 16 jaar. De SDOL-leden die in het bezit zijn van een toegangskaart zijn welkom vanaf 20:30 uur. Het sportcafé zal om 20.45uur aanvangen.

De kaartverkoop is op donderdag 11 april om 19:00 uur in de kantine en duurt tot 20:30 uur. Let op! Dit is aanstaande donderdag al!! De kaarten worden op naam verkocht, zodat de kaarten in handen blijven van SDOL-leden.

Wees op tijd, want op=op!!!

Sponsorcommissie s.v. SDOL