Uitnodiging belangstellenden Sportcafe met Joop Munsterman en Maikel Kieftenbeld.

De verkoop van de kaarten aan SDOL-leden is inmiddels geweest en er zijn nog kaarten beschikbaar. Deze kaarten komen nu in de vrije verkoop, dus dat wil zeggen dan ook “niet SDOL-leden” een kaart kunnen kopen.

Onder leiding van AD journalist Eddy van der Ley worden met Maikel Kieftenbeld (speler FC Groningen) en Joop Munsterman (voorzitter FC Twente) de laatste bedrijfskundige en sportieve ontwikkelingen in de voetbalwereld besproken.

Het wordt een avond waarbij verbaal entertainment en scherpe discussies gegarandeerd worden!

De jaarlijkse sponsoravond is normaal alleen voor sponsoren. Echter dit jaar wordt voor deze speciale sponsoravond een uitzondering gemaakt.

De entreekaarten kosten € 10,- per stuk. Minimale leeftijd voor deze avond is 16 jaar.

Lijkt het u leuk om deze interessante avond bij te wonen dan kunt u kaarten kopen bij de onderstaande leden van de sponsorcommissie.

U bent deze avond welkom vanaf 20:30 uur.

Het sportcafé zal om 20.45 uur aanvangen.

Wees op tijd, want op=op!!!

Sponsorcommissie s.v. SDOL:

Theo Olde Hensken