Supportersclub SDOL feestavond.

Dit jaar bestaat de Supportersclub van SDOL 20 jaar. Zaterdagavond jl. was er de jaarlijkse feestavond.

Zaterdagavond jl. was het feest in de sporthal. De supportersclub van SDOL hield de jaarlijkse feestavond. Er waren ruim 40 mensen op deze gezellige avond afgekomen. Volgens de oud voorzitter was het lang geleden dat er zoveel mensen waren. Het werd dan ook een gezellige avond met een kroegenspel en eten dat verzorgt werd door Jan van de Schoenmaker. Aan het einde van de avond was er zelfs een heuse misteryguest. Organisatie bedankt het was goed!

De misteryguest.

Wil jij nu ook bij de volgende feestavond aanwezig zijn, wordt dan lid van deze gezellige club. Ze bestaan op dit moment uit ruim 90 leden, wie wordt het 100ste lid????

Klik hier voor meer foto's.