Nieuwjaarsreceptie

Zondag 5 januari a.s. is er om 14 uur weer een nieuwjaarsreceptie in de kantine van de Achterberg voor alle leden en betrokkenen van SDOL.

Het bestuur van SDOL wenst al haar leden, leiders, trainers, en andere betrokkenen een heel goed, gezond, gelukkig maar bovenal een sportief 2014 toe!

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is zal er ook dit jaar een nieuwjaarsreceptie zijn. Op zondag 5 januari om 14 uur zijn leden en betrokkenen welkom in de kantine voor de uitreiking van de diverse onderscheidingen zoals, vrijwilliger van het jaar, sportploeg van het jaar, meest beloftevolle jeugdlid enz. enz.

's Ochtends om 11 uur zal traditie getrouw een voetbalwedstrijd plaatsvinden tussen A1 en de jeugdleiders/trainers en bestuursleden.. Deze wedstrijd kan beslist veel supporters gebruiken dus komt dat zien!!