Huldigingen binnen SDOL.


Traditie getrouw was er vandaag weer een nieuwjaarsreceptie bij SDOL in de kantine van sporthal de Achterberg. Na de toespraak van Peter Bons werden er diverse mensen gehuldigd in een mooi gevulde kantine.

Na het handenschudden en de beste wensen overbrengen hield Peter Bons een toespraak. In deze toespraak blikte hij terug op het afgelopen jaar. Sportief gezien en financieel gezien was het een goed jaar. 

Daarna was er en korte pauze waarna men over ging op de huldiging van Sportploeg en Sportlid van het jaar, vrijwilliger van het jaar, lid van verdienste en belofte volle speler.

Met de belofte volle speler werd er deze keer begonnen. Het is dit jaar Roy Koppenol geworden. Hij is de keeper van A1. Hij is pas een aantal jaren bij de voetbal. Want zijn ouders wouden hem graag in de paardensport hebben. Uiteindelijk is hij toch gaan voetballen en al vrij in het begin is hij over gegaan naar keepen. Dit jaar heeft hij zelfs al heel even bij het eerste in het doel mogen staan.

Daarna werd overgegaan tot de Vrijwilliger van het jaar. Elk jaar een moeilijke keus, omdat er zoveel vrijwilligers aktief zijn. Maar dit jaar werd er iemand gekozen die door de week regelmatig op de sportvelden van SDOL . Hij zorgt ervoor dat o.a. alle lijnen elke week weer op het veld staan en voor reparatie werkzaamheden op en om het veld. Vele uren vertoeft hij rondom de sporthal Jan Veldkamp werd daarvoor beloond met de titel vrijwilliger van het jaar.

 

Hierna kwam de sportploeg aan de orde. Dit jaar is het naar een team van de handbal gegaan. Een team wat het reuze gezellig heeft met elkaar. Ze zijn geroutineerd, krijgen weinig kaarten en spelen met heel veel plezier. Zelfs kampioenschappen weten ze te behalen. Dus sportteam van het jaar werden de dames van Recreanten 2.

 

Daarna kwam het lid van Verdienste aan de orde. Dit jaar ging deze prijs naar iemand die al vele jaren lid is. Zelf vele wedstrijden mee voetbalde. Er daarnaast vele wedstrijden onder zijn leiding als scheidsrechter zijn gespeeld. Jarenlang heeft hij zich ingezet als scheidsrechter. Nog steeds verricht hij vele hand en spandiensten bij SDOL. Het lid van verdienste is geworden Jan Westerkamp.

 

Als laatste werd het Sportlid van het jaar bekend gemaakt. Dit jaar kwam ze uit de handbaltak. Ze speelt al een tijdlang in het eerste van SDOL. Na een lange blessuretijd mocht ze gisteren haar eerste wedstrijd weer spelen. Ze was er helemaal klaar voor en had er reuze veel zin in.  Helaas moest ze er met een nieuwe blessure weer uit. Des ondanks is Linda Maatman Sportlid van het jaar  geworden.

Namens SDOL willen we alle gehuldigen feliciteren met deze mooie onderscheidingen!!

Overige foto's van de nieuwjaarsreceptie.

Voor wie de gehele speech van de voorzitter nog eens na wil lezen hier een link.