Beachveld ligt er mooi bij

Dankzij de inzet van veel vrijwilligers en de hulp van een aantal Luttenbergse bedrijven is de aanleg van het beachveld voorspoedig verlopen.

Op woensdag, donderdag en vrijdag was het grondwerk al geklaard, en was ook al een groot deel van het straatwerk voorbereid.

Vandaag, zaterdag konden dus zo'n 14 vrijwilligers de handen uit de mouwen steken om letterlijk een steentje bij te dragen aan deze fantastische aanvulling voor sportpark de Achterberg.

tegelpad langs beachveld

Vertegenwoordigers van voetbal, handbal en ook de volleybal sloegen de handen ineen, en in een mum van tijd lag het tegelpad erin en was de rommel weer opgeruimd.

De heren konden dus al op tijd aan de welverdiende gehaktballen, weggespoeld met een goudgele rakker (pilsje) of een kettingontroester (cola).

Meteen werd het veld al gebruikt door Top Fit Salland, die een bootcamp-sessie afwerkte op het beachveld. Conclusie: machtig mooi!

Op 22 maart wordt het veld verder afgewerkt met een mooi hekwerk om het veld. Dus had je vandaag geen tijd om te helpen, maar kun je dan wel: Aarzel niet en kom, de koffie is bruin om 07.45 uur! (De gehaktballen volgen een paar uur later...)

Meer foto's zien? Check https://www.facebook.com/media/set/?set=a.759479977403195.1073741993.359533317397865&type=1