Sponsor de HandbikeBattle

SV SDOL lid Niek Rensen zoekt sponsoren voor zijn sportieve uitdaging!

De hele oproep van Niek:

Na ziekte, een zware hersenoperatie en maandenlange revalidatie, kijk ik – Niek Rensen – weer vooruit. Ik doe mee aan de HandbikeBattle. Sponsor mij en het team en maak zo deze sportieve uitdaging mogelijk.

Mijn wereld stortte in toen ik september vorig jaar te horen kreeg dat ik ernstig ziek was. Ik had een cavernoom: een vaatmisvorming in mijn hersenen, waaruit bloed kwam. Hierdoor kreeg ik op 31-jarige leeftijd uitvalsverschijnselen. In een paar weken tijd kon ik ineens niet goed meer lopen en praten en ging ik dubbel zien. Kort daarop onderging ik een zware, risicovolle hersenoperatie. Ik wist niet of en hoe ik uit de operatie zou komen.

Maar gelukkig, ik ben er nog! De operatie is goed gegaan, de revalidatie is een lange, zware weg. Niet gemakkelijk, maar ik kijk weer vooruit. Naast de revalidatie heb ik me een extra doel gesteld: ik doe mee aan de HandbikeBattle. Ik ben al volop aan het trainen en kijk ernaar uit!

Wat is de HandbikeBattle? Het is een sportieve handbikewedstrijd in Oostenrijk tussen handbiketeams van revalidatiecentra. De wedstrijd vindt plaats op donderdag 26 juni. De start is op 1287 meter hoogte 3 kilometer van Feichten, de finish 20 kilometer verderop bij de Ochsenalm op 2150 meter hoogte. Het is een prachtige, maar ook stevige klim. Ik doe hieraan mee omdat:

• Het goed is voor mijn revalidatie. Zo krijg ik een betere conditie en heb ik tijdens mijn revalidatie een doel.
  • Ik zo tijdens mijn revalidatie kan sporten.
  • Ik wil laten zien dat ik nog wel wat kan.
  • Het een unieke kans is die je maar eens in je leven krijgt.
  • Ik door de top te bereiken de strijd tegen mijn lichaam wil winnen en een nieuwe start wil maken.

Deze missie kost veel geld. Denk aan de handbikes, sportkleding, reis en de aangepaste hotelkamers. Daarom ben ik samen met de 7 andere deelnemers, de begeleiders en mijn revalidatiecentrum De Vogellanden op zoek naar sponsoren om de benodigde ruim 10.000 euro in te zamelen. Elk bedrag is welkom en brengt ons weer een stukje verder de berg op.