Nieuwe Kledingleverancier

Zoals inmiddels iedereen al wel heeft gehoord is Ready in februari van dit jaar gestopt met de winkel in Raalte. Ready was altijd de vaste leverancier van SDOL van sportkleding.

Door het verdwijnen van Ready uit Raalte waren wij genoodzaakt om een nieuwe kledingleverancier te zoeken. En deze kledingleverancier hebben wij gevonden in Intersport Schutte in Raalte.

Vanaf nu is Intersport Schutte dus de vaste kledingleverancier van SDOL.De afgelopen weken hebben we diverse gesprekken gevoerd met Schutte en we vertrouwen op een prettige samenwerking. Om deze samenwerking kracht bij te zetten gaat Intersport Schutte 2 jeugdteams voorzien van sponsorkleding. Dit gaat om Voetbal B1 en Handbal A1. Maar deze samenwerking gaat verder dan alleen het sponsoren van 2 teams. Zo gaat Intersport Schutte o.a. een webshop opzetten voor SDOL, is er 1 keer in het jaar een actiemaand en nog diverse zaken meer.

Een webshop, wat is dat eigenlijk precies? Een webshop is een digitale winkel. Het is de bedoeling dat je via een linkje op de SDOL site, op de site van de webshop terecht komt. Op de webshop staat de nieuwe kledinglijn van SDOL. Die kledinglijn bestaat uit wedstrijdkleding, trainingskleding maar ook uit kleding voor trainers en leiders. Het is dus ook mogelijk om sportkleding te kopen speciaal voor de trainingsavond. En voor de trainers en leiders zal er ook een speciale lijn worden opgezet, die zij tijdens de wedstrijden kunnen dragen. De webshop is alleen voorzien van kleding dus geen schoenen. Alle artikelen uit de webshop zijn standaard voorzien van het SDOL logo. Daarnaast krijgt een SDOL lid korting op de artikelen die hij of zij via de webshop bestelt. We zijn inmiddels druk bezig met het opzetten van de webshop samen met Schutte. Verdere informatie volgt zodra de webshop online is.