ABC toernooi 30 en 31 mei

Vrijdagavond is zoals elk jaar de avond voor de A teams van zowel voetbal als handbal. Er werden weer lekkere wedstrijden gespeeld. In de sporthal waren er diverse handbalteams op bezoek en buiten werd met 8 teams gestreden bij de A junioren van het voetbal.

De winnaar bij de voetbal was: Raalte A1, na een spannende wedstrijd met de nummer twee. Tweede was Haarle A1 en derde Nieuw Heeten A1. SDOL A1 werd 4de..
Wel wisten onze mannen te winnen bij het stropdas schieten.. een extra spel dat tussendoor werd gespeeld. Bij de handbal won Haarle A1 dit spel..
Speler van de poule werd een speler van Lemelerveld A2 en Raalte A1 in de andere poule. Bij de handbal won SDOL speelster Elise Alferink deze prijs.

De uitslag van de handbalteams was als volgt. 1. SDOL A1, 2. LHC A1, 3. Haarle A1 en Broekland A1

Uitslagen C teams voetbal..

Poule 1 1ste SVVN C3 en 2de Heino C3
Poule 2 1ste SVVN C2 en 2de MVV 69
poule 3 1ste SDOL C1 en 2de SVVN C1

Uitslage van de B teams voetbal
Poule 1 1ste SDOL B1 en 2de Rohda B4
Poule 2 1ste Heino B1 en 2de SVVN B1
Poule 3 1ste Marienheem B1 2de Heino B4
Winnaar stropdasschieten bij de B teams SDOL B1

Organisatie heel hartelijk bedankt voor de goede verzorging en het mooie toernooi!!

Klik hier voor de foto's van de A op vrijdagavond

Klik hier voor de foto's van zaterdag.