Webshop SDOL

Zoals inmiddels iedereen al wel heeft gehoord is Intersport Schutte uit Raalte de nieuwe kledingleverancier van SDOL. Na enkele maanden voorbereiding is de webshop voor SDOL online.

Een webshop, wat is dat eigenlijk precies? Een webshop is een digitale winkel. Via een linkje op de SDOL site (komt zo spoedig mogelijk) kun je naar deze webshop deze webshop is overigens ook te vinden op de volgende internetpagina www.teamsportraalte.nl. Op de webshop staat de nieuwe kledinglijn van SDOL. Die kledinglijn bestaat uit wedstrijdkleding, trainingskleding maar ook uit kleding voor trainers en leiders. Het is dus ook mogelijk om sportkleding te kopen speciaal voor de trainingsavonden of vrije tijdskleding voor vóór en ná de wedstrijden..

Alle artikelen uit de webshop zijn standaard voorzien van het SDOL logo. Daarnaast krijgt een SDOL lid korting op de artikelen die hij of zij via de webshop bestelt. Deze korting bedraagt 10%. In augustus organiseert Schutte in samenwerking met SDOL een actiemaand, waarbij er een korting geldt op de artikelen uit de webshop van 25%.

Sponsorcommissie sv SDOL

- Wij hebben een overzicht gemaakt van alle teams inclusief sponsor. Zo kan ieder team zien of het wel/geen sponsor heeft het komende seizoen. Daarom graag het volgende op de site: