CROSSLOOP

Zondag 21 december is het weer zover... de jaarlijkse Crossloop in Luttenberg.

We zijn dit jaar vanuit SDOL bezig om alle teams te benaderen.. we krijgen elk jaar een fiks bedrag vanuit de gesponsorde muntjes voor SDOL..

Nu bleek uit de cijfers dat er vorig jaar maar 20 leden van SDOL hebben meegedaan.. dit is natuurlijk erg weinig als je ziet welk bedrag SDOL krijgt vanuit de crossloop..

Daarnaast is het natuurlijk erg leuk om er een leuke wedstrijd van te maken als team.. er zijn inmiddels alle vele kinderen enthousiast en zij willen mee gaan doen.. de ouders worden hiervan op de hoogte gebracht.. de kinderen vanuit de voetbal die zich hebben aangemeld zullen zonder tegenbericht van de ouders door SDOL worden aangemeld voor de crossloop..

Het is dan ook de bedoeling dat alle SDOL leden in SDOL tenue gaan lopen.. zodat we een mooi deelnemersveld krijgen met vele SDOL shirtjes.. We maken er al met al een mooie activiteit van..

Mochten er teams zijn die graag voor die tijd een looptraining van Mathijn Veldkamp willen.. Dan kan dat geregeld worden bij Cilia Vloedgraven.. Zij gaat dan kijken welke tijden mogelijk zijn.. Sportdorp Luttenberg vergoed deze trainingen.. dus mensen proviteer ervan!!