Sinterklaas bij SDOL


Zaterdag 29 november was het weer een groots spektakel in de kantine van de Achterberg..

Vanmorgen rond 9.45 uur kwamen de eerste kinderen vol spanning aan bij de Sporthal de Achterberg. Er werd namelijk voor de jongste SDOL leden en de kinderen van de Basissport een sinterklaasfeest gehouden..

Om 10 uur kwam Sinterklaas met 5 zwarte pieten aan.. dit nadat de kinderen eerst op onderzoek waren gegaan want er was een slaapzak gesingnaleerd.. de kinderen hadden hem als snel gevonden.. deze bleek van de slaappiet te zijn die deze nacht in de sporthal had geslapen..

Na een warm welkom door ruim 60 kinderen.. werd de groep opgesplitst in 2 groepen de oudere groep en een jongere groep.. de jongsten bleven in de kantine bij Sinterklaas en 3 van zijn zwarte pieten.. de oudsten gingen naar de sporthal om samen met 2 pieten spelletjes te gaan doen..

De kinderen werden per team bij Sinterklaas geroepen.. en wat werden er weer mooie verhalen verteld aan Sinterklaas.. en wat wist hij wer veel van de kinderen te vertellen.. er werd gezongen, gesprongen en voorgedaan wat ze allemaal leerden.. en nog veel meer..

Na 3 kwartier erd er gewisseld en kwamen de andere kinderen terug.. en gingen de jongsten spelletjes doen.. Rond 12 uur gingen alle kinderen weer huiswaarts met allemaal een kado onder de arm en een schoen die goed gevuld was..

Organisatie en helpers bedankt voor het organiseren van deze leuke ochtend..

Hieronder de fotolinken:

Gezamenlijke foto's    foto's jongste groep   foto's oudste groep..