Nieuwjaarsreceptie en huldigingen


Zondag 4 januari was om 14 uur de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van SDOL.

Om 14 uur werd het gezellig druk in de kantine.. Voorzitter Peter Bons nam ons aan de hand van zijn powerpoint mee door het afgelopen jaar met hoogtepunten en dieptepunten.. Daarna was het even tijd om een drankje te halen.. Na de pauze werd er verder gegaan met de huldigingen.. Als eerste mocht het meest Beloftevolle jeugdlid naar voren komen.. Dit jaar ging die eer naar Daan Hobert.. Hij voetbalt op dit moment al in de selectie en laat daar zijn kwaliteiten goed zien. 


Daarna mocht de vrijwillig(st)er naar voren komen.. Peter vertelde mooi een heel verhaal, iemand die zich al ruim 30 jaar inzet voor SDOL op allerlei vlakken.. als speelster, bestuurslid, trainster, ze kan slecht tegen haar verlies, heeft nogal eens een woordje klaar voor de scheidsrechter enz enz.. Elly Rosenkamp is vrijwilligster van het jaar geworden..

Dan is het tijd voor de sportploeg van het jaar.. dit jaar viel die eer aan alle vrijwilligers die zich ingezet hebben voor de aanleg van het beachveld.. op de foto een kleine vertegenwoordiging van de vele vrijwilligers.. het resultaat is in een korte tijd een mooi beachveld..


Als laatste was de bekendmaking van de sportvrouw of sportman van het jaar.. Ook hier werd een heel verhaal voorgelezen.. Hij heeft vele cursussen gevolgd om de jeugd te kunnen onderwijzen.. speelt vol overgave.. kan niet tegen halve inzet.. zit in de TC en nog veel meer. Dit jaar is Ruud Alferink de Sportman van het jaar.. 

 

 

We willen vanaf deze kant alle gehuldigden feliciteren met hun onderscheiding..

Klik hier voor de overige foto's van de nieuwjaarsreceptie..