Triathlon Luttenberg op 31 mei.

Op zondag 31 mei start de eerste Triathlon in Luttenberg. Georganiseerd door Sportdorp Luttenberg en Zwembad 't Siel en vele vrijwilligers.

Nu is het zo dat ze veel, heel veel vrijwilligers nodig zijn op allerlei gebied. Wij als vereniging SDOL hebben inmiddels een heel mooi bedrag vanuit Sportdorp Luttenberg mogen ontvangen waar we enorm blij mee zijn..

Er zijn diverse materialen voor aangeschaft en diverse cursussen vergoed. Nu willen wij graag als vereniging Sportdorp Luttenberg helpen door vrijwilligers te leveren.. Zodat zij ook hun evenement gestalte kunnen geven.

Samen kunnen we heel veel en wat zou het mooi zijn om ook dit evenement te laten slagen. Waar een klein dorp al niet groots in kan zijn.. Wil jij deze dag helpen als vrijwilliger geef je dan op bij Herman Holtmaat ( h.holtmaat@aventus.nl )

Mocht je nu liever meedoen dan helpen geef je dan op via deze link.

Ook leuk om met de jeugd als team mee te doen bij de Kids Thriathlon, geheel gratis!!

Voor meer vragen omtrent de Thriathlon kan je mailen naar: triathlon@sporthalluttenberg.nl of bellen met Moniek Slot. 06-55124545