Kaderavond SV SDOL afdeling voetbal en handbal

Deze uitnodiging op de site is de enige officiële uitnodiging voor alle SDOL vrijwilligers... er komen geen persoonlijke uitnodigingen!

Beste SDOL-vrijwilliger,

Het seizoen 2014-2015 loopt ten einde en zoals ieder jaar wil het bestuur een ieder bedanken, die zich op wat voor wijze dan ook met regelmaat als vrijwilliger heeft ingezet voor onze vereniging. Traditiegetrouw bieden we onze vrijwilligers en kaderleden daarom een feestavond aan. Deze kaderavond zal worden gehouden in de kantine op vrijdag 19 juni aanvang 20:00 uur.

Wat er die avond op het programma staat is nog een verrassing, maar voor een hapje en een drankje wordt natuurlijk gezorgd. Je partner is vanzelfsprekend ook van harte welkom.

In verband met de planning is het handig te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Daarom het verzoek om je uiterlijk maandag 15 juni per mail op te geven bij: j.gerner36@gmail.com

Ook graag laten weten of je met of zonder partner komt.

--------------------------------------------------------------

Kaderleden zijn alle vrijwilligers die zich regelmatig

(= gemiddeld 1 x per maand) inzetten voor SDOL.

--------------------------------------------------------------