SDOL winnaars sportgala 2015

Zaterdagavond 27 juni was de kantine afgeladen vol. Voor de eerste keer organiseerde Sportdorp Luttenberg een sportgala met diverse titels..

Zo werd onder andere de titel Sporttalent, Vrijwilliger, Sportteam en Sporter van het jaar uitgereikt..

Hier waren diverse kandidaten voor die zijn voorgedragen vanuit verschillende hoeken..

Onderstaand de lijst met mogelijke kandidaten..

Sporttalent:                                     Sporter:

1. Lynn Tielbeke                   1. Jarco Grotenhuis
  2. Iris Holtmaat                    2. Ludo Zwakenberg
  3. Daan Hobert                     3. Robbie Velderman
  4. Julian Slot                         4. Hennie Vloedgraven
  5. Stan Endeman

Sportvrijwilliger:                            Sportploeg:

1. Betsie van Gendt                 1. Volleybalteams 3,4 en 5
  2. Cilia Vloedgraven          2. Raceteam Hollandsche jongens
  3. Truus van Brakel                3. SDOL 2 voetbal
  4. Jan Gerner                           4. Team Topfit Salland
  5. Judit Meijerink-Jansen   5. SDOL A1 Handbal
  6. Martin Alferink                  6. Biljartteam Spoolder 3
  7. Ronnie Zwijenenberg
  8. Elly Rosenkamp
  9. Herman Meijerink
  10. Yvonne Mars
  11. Lois Oosterlaar

We zijn dan ook heel blij dat twee van de prijswinnaars van SDOL afkomstig zijn..

Stan Endeman mocht zich sporttalent van het jaar noemen.. Stan heeft de BOS (Basis Opleiding Scheidsrechter) als jongste in Nederland behaald.. Hij doet dit zo goed dat hij afgelopen week bericht heeft gekregen dat hij samen met 7 anderen gescout gaat worden door de KNVB Oost.. dus het is dik verdiend dat hij een sporttalent van het jaar is.. Al hoewel de overige kandidaten ook het nodige hebben laten zien.. dus het was voor de organisatie niet makkelijk om een winnaar te kiezen..

Bij Sportteam van het jaar is de winnaar geworden SDOL A1 van de handbal.. ook deze dames hadden veel concurrentie, maar zijn verdienstelijk als winnaar uit de bus gekomen.. het was het jongste team van de mogelijke kandidaten en er zit veel talent in dit mooie team, dat hebben ze al wel laten zien..

We zijn reuze trots op onze winnaars!! Stan en A1 gefeliciteerd namens SDOL..

Sporter van het jaar werd Jarco Grotenhuis en vrijwilliger van het jaar was Cilia Vloedgraven. ook voor hen de felicitaties..

Hieronder is de sportiviteit duidelijk weer te zien..

Foto's zijn gemaakt door Alex Witteveen Fotografie. Klik hier voor meer foto's van deze avond.