Sinterklaas bij SDOL

Kinderen t/m groep 4 kunnen vanavond de schoen komen zetten bij de Sporthal.. Mensen van de supportersvereniging zullen jullie daar opwachten.. Morgenvroeg gaan we dan gezellig verder.

Alle leden van SDOL en de basissport t/m groep 4 zijn morgenvroeg van harte welkom bij de sporthal. Om 9.45 uur worden de kinderen in de kantine verwacht. Daar zullen leiders zijn die de kinderen opvangen en zorgen dat ze een leuke morgen hebben.

Evenals voorgaande jaren wordt de groep na ontvangst van Sinterklaas weer opgesplitst zodat ze niet zolang stil hoeven te zitten.. De ene groep komt om de beurt bij Sinterklaas en de andere groep gaat spelletjes met de pieten in de zaal doen.

Halverwege de ochtend keren we om en aan het eind van de ochtend neemt iedereen zijn of haar schoen weer mee en we gaan kijken of sinterklaas nog wat voor jullie heeft meegebracht..

Rond 11.15 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald.