Stap over naar Salland Verzekeringen en steun SDOL

Salland Zorgverzekeringen uit Deventer heeft vele sportverenigingen in de regio een clubcollectiviteit aangeboden, ook aan SDOL. Daarmee wil SDOL niet voorschrijven dat men zich bij Salland verzekeren moet: die beslissing maakt iedereen zelf.

Al onze leden mogen van het aanbod van Salland gebruik maken. In de Sporthal zijn foldertjes te vinden. Op de site www.salland.nl/sdol treft u onderstaande uitleg aan.

Clubactie: Alles voor uw club

Scoor een aantrekkelijke korting op de premie bij Salland Zorgverzekeringen
Salland Zorgverzekeringen is trots op de mooie samenwerking met SDOL. Daarmee profiteren leden van SDOL van een aantrekkelijke korting op de zorgpremie én de club scoort een mooi bedrag voor in de clubkas. Kies dus voor een collectieve zorgverzekering met de Salland Clubactie.

Via SDOL profiteert u van:

• Een uitstekende zorgverzekering op maat

• Met een aantrekkelijke korting *

• Veel voordeel speciaal voor de sporter

*De korting geldt voor alle leden van SDOL en alle gezinsleden met hetzelfde woonadres. Natuurlijk kunnen ook leden die al bij ons verzekerd zijn, overstappen naar de clubcollectiviteit van SDOL. Zij profiteren dan van dezelfde voordelen.

De voordelen voor de club:

• € 50 voor de club om vrij te besteden wanneer u als nieuwe Salland verzekerde instapt in de clubcollectiviteit.

• € 10 voor de club om vrij te besteden wanneer u als bestaande Salland verzekerde overstapt naar de clubcollectiviteit.

• € 10 voor de club om vrij te besteden wanneer u als bestaande Salland verzekerde via de clubcollectiviteit verzekerd blijft bij Salland Zorgverzekeringen.

Deze bedragen gelden voor alle premiebetalende leden die zich verzekeren of verzekerd blijven via de clubcollectiviteit.

Leden die nu al verzekerd zijn bij Salland Zorgverzekering dienen zich dus nog wel even aan te melden bij deze clubcollectiviteit om van deze voordelen gebruik te kunnen maken.