Nieuwjaarsreceptie 2016

Rond 14 uur vanmiddag liep de kantine van de Achterberg mooi vol. De nieuwjaarsreceptie van SDOL vond daar plaats. En zoals elk jaar begon voorzitter Peter Bons de middag met de nieuwjaarswensen overbrengen bij iedereen.

Nadat iedereen het bestuur de hand geschud had begon Peter zijn terugblik op afgelopen jaar. Het hele jaar werd van maand tot maand doorgenomen aan de hand van een powerpoint. Er werd terug gekeken op vele hoogtepunten deze middag, want dat was toch wel wat overheerste. En vooral het plezier wat in en om de velden te zien is tijdens de sport.

Na een korte pauze ging Peter verder met het huldigen van diverse mensen. Zo werd Johnny Vrielink vrijwilliger van het jaar. Voor de grote inzet die hij lange tijd heeft gehad in de Technische Commissie, de bemiddelende rol hierin, hij heeft aangegeven er dit jaar mee te stoppen aan het eind van het seizoen maar heeft vanaf het begin van de Technische Commissie er in gezeten, ook voor de inzet rondom het veld en nog vele andere zaken met betrekking tot de voetbal, vaak ook achter de schermen.

Als meest talentvolle speelster mocht dit jaar Iris Holtmaat naar voren komen. Zij is keepster bij de C1 van de handbal. En doet dit met haar 14 jaar oud al erg goed, hiervoor heeft zij haar onderscheiding gekregen.

Als sportteam van het jaar mocht SDOL C3 van de voetbal naar voren komen. Zij zijn dit jaar kampioen geworden. Een team wat aan het begin van dit seizoen uit diverse teams werd samengesteld. En echt geen team was. Maar eenmaal begonnen aan de wedstrijden werd het steeds meer 1 geheel. En met het eind in zicht werd het wel heel spannend. Toen op de laatste wedstrijddag de koploper verloor stonden alle kansen voor SDOL weer open. Uiteindelijk werden zij met een mooie overwinning toch nog een beetje onverwacht kampioen. Ondertussen blijken wat jongens uit dit team al 3 keer kampioen te zijn geworden. Dus terecht het sportteam van het jaar.

Als laatste mocht de sportvrouw van het jaar naar voren komen. Dominique Heuven kreeg dit jaar deze onderscheiding. Ze gaf aan het begin van het seizoen aan minder te willen spelen maar speelt nog steeds volop in het eerste en tegenwoordig zelfs vaak meerdere wedstrijden in een weekend. Ze is een voorbeeld voor velen. Een echte tijger in het veld en buiten het veld vaak met een glimlach te vinden.

We willen ook hier alle gehuldigden feliciteren met hun onderscheiding!
Het was weer een gezellige middag in de Achterberg.

Klik hier voor de foto's van vandaag.