Nieuwe verlichting bij de entree

Supertrots zijn we op het mooie resultaat van de werkzaamheden van de supportersclub.

Wat is de entree mooi geworden bij Sportcomplex de Achterberg. Vele vrijwilligers hebben er weer hun uurtjes werk ingestopt om onze toch al mooie accommodatie nog mooier te maken. En wat lijkt het dan super mooi als je zo aan komt rijden en de verlichting aan is. Aan alle vrijwilligers die hierbij betrokken waren bedankt voor jullie inzet en het mooie werk!

Echter is er 1 nadeel dat jongeren deze muurtjes gebruiken om op te klimmen. Hierdoor is er al een lamp stuk gegaan. Dus we willen iedereen vragen om dit bespreekbaar te maken met uw kinderen om zo te voorkomen dat er meer lampen sneuvelen.

Laten we met z'n allen genieten van de mooie entree en zuinig zijn op ons sportpark!