Super geslaagde Trainingsdag SDOL

Voor de jongste jeugd van zowel handbal als voetbal was er vandaag een trainingsdag georganiseerd.

De organisatie was al enige tijd bezig met de voorbereidingen. Maar met dit sneeuw weer was toch echt geen rekening gehouden.. Er moest dus in alle vroegte geimproviseerd worden.. maar hoe doe je dat zo snel.. dan komt het er op neer dat we met 40 handbalkinderen en ruim 60 voetbalkinderen naar binnen moeten.. Spellen moeten worden aangepast, ruimtes veranderen.. dus tijd voor ee spoedoverleg en dat in alle vroegte.

De handbal levert een stuk ruimte van de sporthal in. Met een aantal aangepaste spellen en de ruimtes boven weten we genoeg ruimte te creeren voor de voetbal. Het ochtendprogramma wordt gestart in de sporthal en later zien we wel verder.

De warming-up was op muziek verzorgt door Marloes Veldkamp. Het was alleen al leuk om te zien hoe enthousiast de leiding meedeed.. en natuurlijk was iedereen klaar voor deze dag na zo'n warming-up. Marloes bedankt!

Na de warming-up gingen handbal en voetbal ieder hun eigen ding doen. De handbal had leuke spelletjes op twee-derde van de zaal.

Ze deden behendigheidsspelletjes, estafette, hindernisbanen, balspellen en nog veel meer.

De voetbal had in de ochtend 8 spelronden af te werken van elk een kwartier. Tussendoor was er een pauze voor iedereen met een lekkere appel of mandarijn.

Daarna heeft de handbal eerst geluncht en vervolgens de voetbal, want de frituurpan moest overuren maken en zoveel plekken hebben we ook niet in de kantine, dus dit was een super oplossing en liep heel goed. De patatmama's bedankt voor jullie hulp..

Nadat iedereen de buik gevuld had gingen de programma's weer verder. Voor de handbal waren de wedstrijdjes binnen aan de beurt. En de voetbal startte een toernooi met verschillende teams buiten.

Overal werd er fanatiek gestreden en was het vooral een sportieve bedoening. Ondanks de gekke start van deze dag kunnen we toch stellen dat we een super dag hebben gehad die we zeker nog eens gaan herhalen..

Vrijwilligers en deelnemers bedankt voor jullie inzet namens de organisatie (Lenie, Jaquelien en Miranda)..

Klik hier voor de fotolink

Het veld net voor aanvang trainingsdag..

's middags kon er gevoetbald worden.. wat een feest!!