Avondje Achterberg, maar dan anders.


Zaterdagavond 12 november is er een ander Avondje Achterberg in de Sporthal. Vanaf 20:00 uur vliegen je niet de ballen om de oren, maar noten. Muzieknoten wel te verstaan! Het volledige team van De Bergklanken zal dan aantreden in de sporthal.

Het team krijgt tijdens deze “wedstrijd” versterking van een flink aantal oud leden. Ook zullen een aantal junioren het veld betreden. Maikel Kremer en Gerrit Reinders zullen aantreden als coaches van dit ijzersterke team. Om de spelvreugde extra nadruk te geven krijgt De Bergklanken de Afterparty Band op bezoek. Deze feestband bestaat uit 17 muzikanten, waaronder gitaristen, drummer, koperblazers en een flink aantal zangeressen.

Dus deze avond voor één keer geen SDOL Dames 1 tegen Groesbeeks Glorie of Dames A2 tegen Lettele A1, maar Meat Loaf met Paradise by the Dashboard Light, The Bee Gees met Saterdaynight fever en Crazy little thing called love.

Dus kom deze avond naar sporthal De Achterberg om dit muzikale team flink aan te moedigen. De muzikale wedstrijd begint om 20:00 uur. De zaal is om 19:30 open.

Entree €5,- en kinderen tot 12 jaar gratis toegang.

Graag tot ziens,

Het team “De Bergklanken”

www.debergklankenluttenberg.nl

facebook.com/muziekvereniging.luttenberg