Gezellige afsluiting voor de Kaderleden

Afgelopen zaterdag was het gezellig in de kantine van ons mooie sportcomplex Sporthal de Achterberg.

De jaarlijkse kaderavond voor alle vrijwilligers binnen SDOL. Dus zowel handbal als voetbal was hiervoor uitgenodigd.

De opkomst was vanwege vele andere feesten niet al te groot maar de sfeer was wel goed. Nadat Peter Bons de voorzitter geopend had en zijn woordje had gedaan en de koffie en thee op was.

Nam quizmaster Ruud Alferink het over. Hij had een leuk spel in elkaar gezet. Het werkte via een app op de mobiele telefoon. We werden in teams ingedeeld en elk team had een teamcaptain met een telefoon die via deze app op de quiz was ingelogd.

Nu werden er via het grote scherm vragen gesteld en kon je via de mobiel antwoorden. Welk team het snelst was en het juiste antwoord gaf kreeg de meeste punten. Het was erg leuk en soms ook ff spannend. Er werden 33 verschillende vragen over SDOL gesteld. Deze waren vooral afkomstig van de website dus ging het erom wie de beste SDOL kenner was. We speelden met 6 teams en Team The Five heeft dit leuke spel gewonnen zij hadden van de 33 vragen 28 antwoorden goed!

Na afloop stond er een lekker buffet klaar wat deze keer van Zaal Spoolder af kwam. Daarvoor onze hartelijke dank.

Organisatie bedankt voor het neerzetten van deze avond.