Benno Wichersschreur geridderd in de Orde van Oranje-Nassau


Zondagmiddag was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.

 

Halverwege de toespraak van voorsitter Peter Bons was er een pauze en na de pauze zouden de traditionele huldigingen voortgezet worden. Maar de brandwer gooide het spul om. Er zou een gaslek in de keuken zijn en iedereen moest zonder paniek naar de sporthal gaan. Heel gedwee en rustig verplaatste de bomvolle kantine zich naar de sporthal. De meesten namen plaats op de tribune en de ovrigen bleven staan.

Peter nam de microfoon weer in de hand en checkte de kleedkamers. Uit de laatste kleedkamer kwam burgemeester Dadema van Raalte gevolgd door kinderen, kleinkinderen en overige familie van Benno. Het was voor hem echt een enorme verrassing.

De Burgemeester hield zijn toespraak en benoemde de vele activiteiten die Benno in de jaren heeft uitgevoerd. Ruim 45 jaar actif betrokken bij de voetbal en de sporthal. Een bescheiden man, meestal achter de schermen aan het werk. En nu mocht hij in de spotlight staan. Hulde vanaf deze kant voor de jarenlange inzet van Benno. En natuurlijk ook vanaf hier de felicitaties.

Voor overige foto´s klik hier.