Familiedag SDOL 10 juni a.s. meld je aan!!

Komt allen op de super gezellige familiedag op zondag 10 juni aanstaande.

Voor de jongste jeugd bij de voetbal t/m de JO11 en bij de handbal t/m E jeugd zal deze dag om 9.30 uur gaan beginnen en rond 11.30 uur zijn afgelopen.

Aansluitend aan deze groep zal de JO13-JO17 van de voetbal en de B,C en D jeugd van de handbal hun talenten laten zien. Dit zal ongeveer van 12 uur tot 14 uur zijn.

Na afloop van deze groepen zal de A-jeugd en de senioren van de handbal en de JO19 en de senioren voetbal het veld betreden. Ook zij zullen onderlinge wedstrijden spelen van ongeveer 14.30 uur tot 16.30 uur.

En als al die sportivieteit voorbij is is het tijd voor gezelligheid in en rondom de kantine. Er zal een bbq plaatsvinden waar je voor €12,50 p.p aan mee kan doen hiervoor moet je je als sporter bij je leider melden en deze kan het doorgeven aan Jan Gerner. Voor kaderleden wordt de bbq en een aantal muntjes aangeboden door SDOL. Dit omdat er geen aparte kaderavond meer zal zijn. Dit is nu samengevoegd met deze familiedag om samen een mooie gezellige middag/avond te creeren.

Wat wel belangrijk is dat, als je als kaderlid mee wilt bbq-en je dit aanmeld bij Jan Gerner j.gerner36@gmail.com uiterste opgave datum is 25 mei geworden!!

Dus zorg dat je erbij bent en op tijd aanmeld.. Er worden geen aparte uitnodigingen verstuurd.. dus vertel het gerust door!