Gezellige familiedag!


Afgelopen zondag was er de jaarlijkse afsluiting van SDOL met een familiedag.

De sfeer was goed. Er was genoeg te beleven. In de ochtend was er een mooie opkomst van de jongste jeugd die onderlinge wedstrijden hebben gespeeld. 

Er was door de supportersclub een springkussen neer gezet. En door SDOL een opblaasbare stormbaan. Dus tussendoor ook voldoende speelmogelijkheden. 

Tussen de wedstrijden door was er de finale van latje trap. Door de pupillen van dit jaar. Mees Oosterwechel en Vince Alferink gingen samen de strijd aan. Uiteindelijk was Vince de grote winnaar. 

De ochtend werd uiteraard afgesloten met een bakje patat door de Supportersclub.

En ja dit jaar was het zelfs een jubileum van de Supportersclub. Ze bestaan nu 25 jaar. Daarom stond er deze dag een mooie boog bij de ingang van het sportpark. En heeft de supportersclub iedereen getrakteert op lekker ijs deze dag. 

Misschien wel leuk om nog even te vertellen. Het logo van de Supportersclub is de opstelling van de bar in de oude kantine met de barkrukken er omheen. Hier is 25 jaar terug de supportersclub opgericht. Deze uitleg kwam mij afgelopen weekend ter ore.

Supportersclub ook vanaf deze kant de hartelijke felicitaties en dat de samenwerking met SDOL nog maar lang door mag blijven gaan.

Op de foto het bestuur van de Supportersclub sv SDOL.

De middag stond in het teken van de wat oudere jeugd en daarna kwamen de senioren. De opkomst bij deze groepen kon beter. Maar degenen die er waren hadden veel plezier. Aan het eind van de middag ging de bbq aan en was het een gezellig samenzijn voor leden en kaderleden.