Theo Olde Hensken benoemd tot Lid van Verdienste!

Het bestuur van SDOL heeft besloten om Theo Olde Hensken Lid van Verdienste te maken, daar hij meer dan 20 jaar zeer actief is geweest in het verwerven en onderhouden van onze sponsoren en daarnaast de grondlegger is van ons huidige kledingfonds.

Zeker wat betreft de verwerving van sponsoren heeft Theo een grote inbreng gehad om ze over te halen een bijdrage te doen voor SDOL. Hij heeft vele sponsoravonden georganiseerd met gasten, zoals o.a. Joop Munsterman, Maikel Kieftenbeld en Gert Jan Verbeek .

Daarnaast is hij in het verleden jeugdleider geweest en ook jarenlang leider van het 1e voetbalelftal en ook nog verzorger. Ook heeft Theo veel onderhoudswerkzaamheden verricht voor onze vereniging en heeft hij met zijn team het elektronische scorebord geregeld en geïnstalleerd.

De "Lid van Verdienste"-speld en bijbehorende attentie werden uitgereikt tijdens zijn afscheidsborrel die de kledingcommissie hem aanbood bij De Schoenmaker.

Wij bedanken Theo voor zijn inzet en spontaniteit en wensen hem veel succes toe met zijn andere activiteiten.